Shaker maker taker!

vendredi 19 avril 2013

Source INAO L'Institut national de l'origine et de la qualité. Par la Loi d'orientation agricole du 5 janvier 2006, l'INAO est chargé de la mise en œuvre de la politique française relative aux produits sous signes officiels d'identification de l'origine et de la qualité : appellation d'origine ; IGP ; label rouge ; STG et agriculture biologique. L'Institut dont le siège est à Paris. INAO Siège : 12, rue Henri Rol-Tanguy TSA 30003 93 555 Montreuil-sous-Bois cedex Standard 01 73 30 38 00 Mél : info@inao.gouv.fr
Le MOF les études MOF redémarrage 2013

dimanche 13 janvier 2013

mardi 1 janvier 2013

“Everything But” Cocktail 1/4 Whisky 1/4 Gin 1/4 Lemon Juice 1/4 Orange Juice 1 Egg 1 Teaspoonful of Apricot Brandy Powdered Sugar Shake well and strain into cocktail glass. Savoy Cocktail Book 1930 Harry Cradock 1999 ed
Highland 1 teaspoon of powdered suger. The juice of half a lemon. 2 dashes angostura bitters. 1 glass Scotch Whisky. 1 lump of ice. Use long tumbler and fill with Ginger Ale. 1937 Café Royal United Kingdom Bartenders Guild, Café Royal Cocktail Book compiled by William J Tarling
Barton Special Cocktail History 1/4 Calvados or Apple Brandy 1/4 Scotch Whisky 1/2 Dry Gin Shake well and strain into a cocktail glass. What has Bruce Barton got to do with this? Savoy Cocktail Book 1930 Harry Cradock 1999 ed Bruce Fairchild Barton (August 5, 1886 – July 5, 1967) was an American author, advertising executive, and politician. He served in the U.S. Congress from 1937 to 1940 as a Republican from New York.
The Sixty-nith Regiment Juice of ½ Lemon 2 tablespoons gum syrup Scotch Whisky 1 l. b. g. (5 ounces) Irish Whisky 1 l. b. g. (5 ounces) collections_and_creations_1934